Vierailevat esitykset

Koirakiven kesäteatterin kodikas näyttämö ja hulppea katettu katsomo toimii myös muutamien kiertävien teattereiden lainakotina.

Summertaim SÄÄDNESS

Esitys: 21. – 23.7 2022
Korvenmutkan marjatilalla sattunut vesivahinko pakottaa kolme sisarusta takaisin kotiin kesän ajaksi. Anne, Liina ja Väinö ovat vaikean valinnan edessä. Mitä tehdä sukutilalle, joka isän poismenon myötä toikin kannattamattoman liiketoiminnan, remonttia kaipaavan talon ja rehottavan (joskin Wikipediassa asti tunnetun) marjatilan? Edessä on viimeinen aikuistumisriitti, jossa seikkaillaan saamattomuuden ja päättäväisyyden ristiaallokossa vanhoja hyviä aikoja kaiholla muistellen ja tulevaisuuden innovaatiopöhinää puhkuen.
Lisätietoja meidän teatterista ja toiminnasta löytyy nykyään osoitteesta www.heinateatteri.com.

iloinenmursu 2019

Iloinen mursuMonipuolinen ja kokenut Iloinen Mursu improvisoi yleisön ehdotusten perusteella ainutkertaisen teatterielämyksen.
Liput: 20 euroa aikuinen ja 13 lapset ja opiskelijat.
Lipunmyynti tuntia aiemmin ovelta.
Lisätietoja meidän teatterista ja toiminnasta löytyy nykyään osoitteesta www.iloinenmursu.fi.

Rakkaat Hölmöläiset kesällä 2015

Maarianvaaran kesäteatteri kiertää tulevana suvena maakuntia Rakkaat Hölmöläiset -näytelmällään. Kaikkiaan yli 30 näytöstä sisältävä kiertue alkaa juhannuksen jälkeen Maarianvaaran nuorisoseuratalon ulkonäyttämöltä ja jatkuu elokuun puoleen väliin saakka.

Suomalaisiin kansantarinoihin perustuvassa komediassa Maarianvaaran kesäteatterin ammattilaisryhmä kutkuttelee katsojien nauruhermoja taiturimaisen komiikan, laulun ja tanssin keinoin.

Maarianvaaralaiset kertovat tuttujen hölmöläistarinoiden lisäksi ennennäkemättömiä juttuja nykyajan hölmöläisyydestä. Musiikin näytelmään on säveltänyt Erkki Räsänen. Rakkaat Hölmöläiset -näytelmän ohjaa ja käsikirjoittaa Juhani Joensuu.

Tiedustelut p. 0400-911 532 / toiminnanjohtaja Henry Räsänen

Liput Rakkaisiin hölmöläisiin

20 €
18 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät
4 €, lapset
16 €, ryhmälippu (väh. 20 hlö ryhmät)

Tiedustelut ja varaukset

puh. 045 102 9900 / Timoi Munne

info (at) maarianvaaranteatteri.net

iloinenmursu

Launtaina 18.7. klo 18.00.Iloinen mursu
Monipuolinen ja kokenut Iloinen Mursu improvisoi yleisön ehdotusten perusteella ainutkertaisen teatterielämyksen.
Liput: 20 euroa aikuinen ja 13 lapset ja opiskelijat.
Lipunmyynti tuntia aiemmin ovelta.
Lisätietoja meidän teatterista ja toiminnasta löytyy nykyään osoitteesta www.iloinenmursu.fi.

STAND UP FINLANDIA – KESÄKIERTUE 2015:

ke, 15.7.2015, 18:00
Koirakiven kesäteatteri
Koirakiventie 524, 52730 MÄNTYHARJU

5-vuotisjuhlakiertue:
Sami Hedberg, Pete Kosonen, Jape Grönroos, Tommi Mujunen, Joni Koivuniemi, Zaani ja Rudi Rok

STAN UP FINLANDIA – KESÄKIERTUE

Höpelöhumujen kylägaala

la, 28.3.2015
HopelohumutaMaarianvaaran kesäteatterista ja Ohjelmapajasta tutut muusikot ja lavahupsut lähtevät kevättalvella liikkelle musiikin ja huumorin matkaeväillä. Aikomuksenamme on kiertää maaseutua laajalti itäisen Suomen alueella.

Mukana matkassa ovat esiintyjä Henry Räsänen ja laulaja-muusikko Erkki Räsänen, haitaristi Mika Tarkkonen, näyttelijä-muusikko Timoi Munne ja mandoliinivirtuoosi Joonas Ojajärvi. Tämä porukka taipuu illan esityksen aikana mm. Maailmansauna -yhtyeeksi, Humut kylässä -esiintyjäporukaksi, Waikko Joeksi ja moneksi muuksi. Höpelöt kattavat kulttuurisen juhlapöydän musiikilla, pienoisteatterilla, sketseillä, lausunnalla ja huumoripuheella.

Tamperelaisten iloisen Mursun ja Tanssimatriisin ihan pimee -kesäkiertue.Iloinen mursu

Tuo tanssiesityksen ja improvisoidun näytelmän Koirakiven kesäteatteriin.

La 10.8.2013

Kesällä 2011 esityksiä saadaan Tampereelta ja Mikkelistä.

Pirstaleita

Ohjaus: Kati Kinnunen

Suomen Paras Poikateatteri koostuu Mikkeliläisistä nuorista. Poikateatterin itse käsikirjoittama esitys, Pirstaleita, sai keväällä 2011 nuorten teatterifestivaalien nuorten varjoraadin palkinnon sekä stipendin.

Poikateatterin esitys on kouluparodia, mutta herkkiäkään aiheita ei vältellä. Näytelmä on nuorten oma kuvaus yläkouluikäisten nuorten maailmasta, sekä yhteiskunnallinen puheenvuoro syrjäytymisestä, erilaisuudesta ja nykymaailman kovista arvoista.

Esitys: 1.7.2011

Metka olotila – tanssiesitys ja improvisoitu näytelmä

Esittävän taiteen ryhmä Iloinen Mursu kiertää tänä kesänä ympäri Suomea mukanaan mitä lahjakkaimpia tanssijoita. Koirakiven keikan tanssista vastaa tankotanssin SM hopeamitalisti, Henriikka Roo. Tamperelaiset tanssitaiturit ja improvisaation moniottelijat saapuvat Koirakiveen jo kolmantena peräkkäisenä kesänä.

Luvassa on tanssiesitys sekä kokonaan improvisoitu musiikkinäytelmä yleisön toiveiden pohjalta. Esityksessä näyttelijät laittavat kaiken likoon ja luovat hulvattomia henkilöhahmoja ja toinen toistaan mielenkiintoisempia juonenkäänteitä pursuavan näytelmän.

Jokainen esitys on yksilö. Jokainen kohtaus käsikirjoitetaan yleisön silmien alla. Jokainen laulu sovitetaan lennossa.

Esitys: 30.7. 2011

NääsImpron ja -Dancen Aivoloma -kiertue

Esityspäivä: 17.7.2010

Tamperelaiset opiskelijat jättävät aivonsa narikkaan ja tulevat improvisoimaan näytelmän yleisön virikkeiden pohjalta.

Näytelmä on kokonaisuudessaan improvisoitu ja yleisön toiveet johtavat usein räävittömiin ja poliittisesti epäkorrekteihin kohtauksiin.

Etukäteen näytelmän voidaan luvata sisältävän hulvattomia käänteitä, erikoisia hahmoja ja ennenkuulemattomia lauluja.