Autiotalo musikaali 2021

 KOIRAKIVEN KESÄTEATTERI RÄJÄYTTÄÄ KATSOMON KESÄLLÄ 2021

Koirakiven kesäteatterissa nähdään Autiotalo- musiikkiteatteriesitys. Se tarjoaa katsojalle ajan kuvaa ja tarinaa 80-luvun Suomesta, kun Dingo-yhtye sai aikaan maanlaajuisen hysterian. Dingon kanssa samanaikaisesti nousivat kaikkien tietoisuuteen Popeda ja Yö.

Käsikirjoittaja Katariina Leino kirjoittaa tarinaa tamperelaisesta musiikillisesti jakautuneesta perheestä. Naisväki fanittaa Dingoa – ensin yksi tyttäristä ja sitten kaikki. Miesväki uskoo vahvasti Popedaan ja manserockin jyrisevään voimaan.

Näytelmän ohjaa vahvalla osaamisella, Auli Eskola.  Musiikkikappaleiden esittämisestä vastaa Koirakiven taitavat esiintyjät ja tietty Kulman Kundit –livebändi.  Koirakiven kesäteatterissa ”NipaNeumannin rooliin hyppää Olli Marjalaakso. Popedan kappaleita tulkitsee Panu Konttinen ja Veikka Karjalainen ja Yön kappaleita Aki Pekkanen. Joka vuotiseen tapaan kesäteatterin näyttämöllä osassa esityksiä nähdään, ”meidän oma poika”, nyt maa- ja metsätalousministerin pestiä hoitava ja seuran puheenjohtaja Jari Leppä.