Teatteritaide intohimona

Ohjaajan ajatuksia kesäteatterin 2024 tekemisestä

KAKSI PUUTA –musiikkikomedian Juha Tapion hiteillä

Artisti Juha Tapio täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Meistä ”koirislaisista” moni fanittaa häntä sen vuoksi haluamme esittää juuri tänä kesänä maalle ja Koirakiveen sopivan komedian Juha Tapion hittikappaleilla. Näytelmän ovat kirjoittaneet Otto Kanerva ja Osku Valve. Näytelmän kokonaisuuden ohjaa Auli Eskola, laulajat Ida Raekorpi ja koreografiat Salla Huittinen.

Näytelmän päärooliin, läänin nuohooja Harri Hemmingin saappaisiin, hyppää Koirakiven Nuorisoseuran puheenjohtaja Jari Leppä. Jarin vastanäyttelijä taiteilija Marianne Luoto-Karakowskin roolia esittää Seija Salmela. Seija on nähty kesäteatterin näyttämöllä aiemmin useita kertoja ja muutaman vuoden tauon jälkeen viime kesänä Katri Helena -esityksessä Aino Kassisen roolissa.

Myös monia tuttuja esiintyjiä ja taitavia laulajia nähdään kesän esityksessä, kun lavalle astelevat mm. Niina Konttinen, Ossi Kettunen ja Jaana Ritola. Esiintymistauon jälkeen taiteilijaystävä Desmondin rooliin ilmestyy Aki Pekkanen. Kolmea Amoria, parisuhteiden asiantuntijoita, esittävät ja monia Juha Tapion musiikkikappaleita tulkitsevat Nina Ruuth, Marjukka Hartonen sekä Veikka Karjalainen. Heidän lisäkseen Koirakiven nuorisoseuran kesäteatterin tuttuun tapaan myös lapsia saadaan mukaan esiintymään kesän näytelmään.

Panu Konttinen vastaa äänitekniikasta ja ehtii myös käydä estradilla laulamassa. Kulman Kundit -bändi soittotaidoillaan tulee huumaamaan katsojat uudelleen ja uudelleen aina neljätoista kertaa kesäkuun viimeisen perjantain ensi-illasta heinäkuun puoleen väliin asti.

Kesäksi esityksen toivomme tarjoavan katsojille sykähdyttäviä hetkiä ja iloisia naurunkiemuroita vatsaan!

Auli Eskola, Harrastajateatteriohjaaja

auli.eskola@gmail.com         040 5820338

KESÄLLÄ 2024  Kaksi Puuta -musikkikomedia