Autiotalo musikaali

 KOIRAKIVEN KESÄTEATTERI RÄJÄYTTÄÄ KATSOMON KESÄLLÄ 2020

Koirakiven kesäteatterissa nähdään Autiotalo- musiikkiteatteriesitys. Se tarjoaa katsojalle ajan kuvaa ja tarinaa 80-luvun Suomesta, kun Dingo-yhtye sai aikaan maanlaajuisen hysterian. Dingon kanssa samanaikaisesti nousivat kaikkien tietoisuuteen Popeda ja Yö.

Käsikirjoittaja Katariina Leino kirjoittaa tarinaa tamperelaisesta musiikillisesti jakautuneesta perheestä. Naisväki fanittaa Dingoa – ensin yksi tyttäristä ja sitten kaikki. Miesväki uskoo vahvasti Popedaan ja manserockin jyrisevään voimaan.

Ohjaaja Auli Eskola aikoo ”maalata” näyttämölle vahvaa 80-luvun ”kasariluukkia”, kirkuvia fanilaumoja, sifonkihuiveja, krepattuja hiuksia, tiukkoja housuja, pitkiä niskatukkia, nahkatakkeja ja silmämeikkejä. 

Musiikkikappaleiden esittämisestä vastaa Koirakiven huikean taitavat laulajat ja tietty Kulman Kundit –livebändi.  Koirakiven kesäteatterissa ”Nipa” Neumannin rooliin hyppää Olli Marjalaakso, joka itsekin on 80-luvulla kuunnellut ja laulanut mukana Dingon kappaleita. Miten nuoresta laulajapojasta kehittyy meikkaava, röyhelöpaitainen, kaikkien tyttöjen ja naisten päiväuni, nähdään kesällä.        Popedan kappaleita tulkitsee Panu Konttinen ja Veikka Karjalainen. Yön kappaleita ja 80-luvun mahtavaa hiustyyliä esittää Aki Pekkanen.

Koirakiven kesäteatteri on kohonnut musiikkiteattereillaan suosittuun asemaan. Esityksiä on vain kahden viikon ajan ja vuosittain toinen esitysviikko on ollut lähes poikkeuksetta loppuunmyyty. Koirakiven tuotantoryhmä toivoo kaikkien heräävän ajoissa ja ostavansa liput esityksiin ennakkoon netistä. Esitys sopii kaikenikäisille.

Ensi-ilta on perjantaina 26.6. klo 18 ja viimeinen lauantaina 11.7. klo 15.

Esityspäivät: Liput mynnissä osoitteessa nettilippu.fi

Liput:
Nettiliput:

 • Aikuisten lippu: netti 22 € /hlö
 • Lasten lippu: netti 13 € /hlö (5-12 v.)
 • Ryhmä lippu: 20 € /hlö (Ryhmä koko 20 hlö, sis. 1 vapaalippu)
 • Osta ystävälle lahjakortti Koirakiven kesäteatteriin
  • Nettilipun toimituskulut ovat 0,00 €
  • Netistä ostettuja lippuja emme lunasta tai vaihda toiselle päivälle.

Portilla:

 • Aikuisten lippu: portilla 25 € /hlö
 • Lasten lippu: portilla 15 € /hlö (5-12 v.)
 • Ryhmä lippu: 20 € /hlö (Ryhmä koko 20 hlö, sis. 1 vapaalippu)

Ryhmäliput varattavissa erikseen puh. 040 7180 176

Lisätietoja: 040-7180 176 ja ohjaaja Auli Eskolalta 040-5820 338

Maksuvälineenä portilla käyvät myös Smartum-, Edenred- kulttuurisetelit ja ePassi